huur een fotostudio.nl

Je bent hier: huureenfotostudio.nl  / Training  / Advies

Onafhankelijk advies en ondersteuning.

Voor de importeurs van studioverlichting een droom. Hij wordt gebeld met de vraag om een fotostudio te komen inrichten. Likkebaardend stappen ze in de auto om vervolgens zo veel mogelijk van het eigen merk te verkopen. Ogenschijnlijk geven ze je vaak kortingen. Maar schiet jij er wat mee op als achteraf blijkt dat een deel van dat dure spul op de plank blijft liggen omdat je het eigenlijk niet nodig hebt?

Misschien ook wel begrijpelijk want die leverancier is veelal niet goed op de hoogte hoe het werkelijk in een fotostudio toegaat. Een flinke misser van die leverancier en aan jou de rekening die vaak zwaar op de maag ligt.
Dit horror scenario kan je voorkomen door een onafhankelijk klankbord te raadplegen. Een klankbord met ruim 30 jaar ervaring in studio techniek.
Dat gaat zo: Je hebt eerst een gratis oriënterend gesprek waarin je plannen worden besproken. Heb je daarna het gevoel dat je hiermee geholpen bent dan kan je besluiten gezamenlijk een plan van aanpak op te stellen. Dit wordt een essentieel onderdeel van je ondernemersplan en achteraf zal blijken dat je een praktische en toekomst gerichte studio hebt ingericht.

Veiligheid in de studio

Veiligheid.
Ervaring leert dat een dagje studio behoorlijk vermoeiend kan zijn. Niet alleen voor jou maar vooral voor je gasten die gedurende de dag beslissingen nemen, wachten en assisteren. Maar naarmate de dag vordert slaat de vermoeidheid ongenadig toe.

Een fotostudio moet vooral veilig en overzichtelijk zijn. Hoe voorkom je ongelukken en schade met grote gevolgen? Hoe pak je dat aan en waarop moet je letten?
Inkoop management is naast het verkopen van je product een essentieel onderdeel van het voeren van een winstgevende onderneming.