huur een fotostudio.nl

Floor management

Opbouwen aan het begin is natuurlijk gratis.
Als je voor het eerst bij ons in de studio komt dan weet je vaak niet hoe alles werk. Wij helpen je met de opbouw en leggen je uit hoe de apparatuur werkt. Wat wel en wat niet kan.
Tip: breng op je telefoon/tablet een voorbeeld mee hoe je het ongeveer hebben wilt dan weten wij hoe we de verlichting voor je moeten opstellen. En we kunnen gerust stellen dat we daarmee veel ervaring hebben.
Uiteraard behoort dit tot de gratis service van de studio.

Zo werkt floormanagement:
Moet je een ingewikkelde shoot doen en heb je daarbij continue hulp nodig?

Het licht wordt aan de hand van door jou meegebrachte voorbeelden neergezet en getest totdat het gewenste resultaat is bereikt. Daarnaast kan je rekenen op hand en spandiensten tijdens je shoot.
De kosten voor deze assistentie bedragen slechts € 20,-- excl. BTW per uur. Meestal beperkt zich de assistentie tot het eerste deel van je shoot en kan je daarna zelfstandig verder.
Soms is halverwege ombouw van de situatie noodzakelijk en dan maak je gedurende korte tijd weer gebruik van de assistentie. Je hebt dus niet per sé de hele tijd assistentie nodig en bij ons betaal je uitluitend voor het aantal gebruikte uren.
Een ideale manier om je shoot tot een goed resultaat te brengen.

Gratis advies.

Heb je een bepaald idee om iets uit te proberen, maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken? Vraag gerust even om advies. Voor het gemak kan je het beste een voorbeeld foto op je telefoon of tablet meebrengen zoals jij je shoot wilt maken. We proberen dan het door jou gewenste effect zoveel mogelijk te bereiken.
Dit advies behoort ook tot de services van de studio en is gratis.

Huren in 2 simpele stappen

Huren in 2 stappen, makkelijker kan het niet

1. Plan je eigen shoot en kijk in de online agenda of de studio vrij is.
Staat op de door jou gewenste datum al bezet, klik daar dan even op. Dan zie je tot hoe laat hij al bezet is zodat je jouw reservering ervoor of erna kan plannen.

2. Vul het reserveringsformulier daaronder in. Nadat wij je reservering hebben ontvangen doen we er alles aan om je zo spoedig mogelijk te bevestigen.

Ga hier naar de online agenda en het reserveringsformulier.