huur een fotostudio.nl

Je bent hier: huureenfotostudio.nl  / Studio  / White label
<
>
fotostudio huren met flitslicht
gratis licht service fotostudio
Sabroso Music Management
te huur een fotostudio
1/4
fotostudio huren met flitslicht

2/4
gratis licht service fotostudio

3/4
Sabroso Music Management

4/4
te huur een fotostudio

Huur een fotostudio.nl is een white label studio.

Dat betekent dat je in de studio geen relatie zult vinden met een andere fotograaf. Want aan onze studio is geen fotograaf verbonden. De studio manager was in het verleden fotograaf en heeft daarmee zijn sporen verdiend.
Nu staat hij je met al zijn ervaring terzijde om er iets heel moois van te maken. Zodoende is er bij ons geen sprake van oneerlijke concurrentie. Jouw relaties en jouw netwerk zal nooit worden overgehaald om met een ander in zee te gaan. Een prettige gevoel om bij ons aan de slag te gaan.

Bij ons staat dus ook nergens de naam van een andere fotograaf op de muren ofzo.
Dat geeft een prettig gevoel want je bent dus gewoon in je eigen studio aan het werk en jouw klant zal dit ook zo ervaren. En zo nodig krijg je een eigen naambordje met je logo erop om dit nog eens te benadrukken. Door die professionele uitstraling van de studio kan je voor jouw shoot gerust je opdrachtgever of artdirector uitnodigen om erbij aanwezig te zijn.
Het komt zelfs vaak voor dat fotografen de studio voor korte tijd huren voor besprekingen met hun opdrachtgever. Veelal geeft dat het laatste zetje voor een succesvolle nieuwe relatie.

Gratis licht service.

Als service hebben wij heel veel in huis. Het belangrijkste is natuurlijk onze gratis lichtservice. Dat houdt in dat jij een voorbeeld meebrengt en wij bouwen die lichtsituatie gewoon voor je na. Daar hebben we ervaring mee en het kost je niets extra.

Huren in 2 simpele stappen

Huren in 2 stappen, makkelijker kan het niet

1.
Plan je eigen shoot en kijk in de online agenda of de studio vrij is.
Staat op de door jou gewenste datum al bezet, klik daar dan even op. Dan zie je tot hoe laat hij al bezet is zodat je jouw reservering ervoor of erna kan plannen.

2.
Vul het reserveringsformulier daaronder in. Nadat wij je reservering hebben ontvangen doen we er alles aan om je zo spoedig mogelijk te bevestigen.

Ga hier naar de online agenda en het reserveringsformulier.