huur een fotostudio.nl

Je bent hier: huureenfotostudio.nl  / Studio  / Catering

Een lekkere lunch tijdens je shoot?

De keuze is bij ons heel simpel: Laten doen of zelf doen.

 

Laten doen?

Wil je een hele dag ongestoord doorwerken en niet flauw vallen van de honger, dan bestaat de mogelijkheid om tussen de middag een lekkere lunch te laten verzorgen. De lunch bestaat uit een buffet met beleg en luxe broodjes met desgewenst een warme snack, fruit, vruchtensappen, fris en natuurlijk koffie en thee. Voorwaarde is wel dat de lunch minimaal 24 uur van tevoren besteld is, met opgave van het aantal personen. Uiteraard wordt rekening gehouden met vegetarische wensen. De kosten hiervoor bedragen per persoon € 15,-- excl. btw en dat is inclusief de hele dag gratis koffie, thee en frisdrank. Deze prijs geldt bij minimaal 6 personen.

of zelf doen .....

In de directe omgeving van de studio zijn verschillende mogelijkheden:
- Bakker Laurens Bosman waar je naast gewoon brood ook lekkere belegde broodjes kan laten klaarmaken. Vleerstraat 9, 2513 VH Den Haag Tel. 070-3655877 op 150 meter van de studio.
- Wil je eens iets specials dan is er ook nog Sushi & me. Hier worden op bestelling verse sushi’s gemaakt. Sushi & me, Westeinde 199A, 2512GZ Den Haag 070-3835486 op 50 meter van de studio. Desgewenst wordt er bezorgd.
- En verder is de studio zo dicht bij de binnenstad van Den Haag waar je een enorme keuze hebt. En uiteraard kan je alles laten bezorgen door Thuisbezorgd.
In de keuken staat de koelkast met blikjes en flesjes fris. Hiervan kan je gebruik maken en je rekent € 1,-- per stuk af.

Of kom je picknicken en breng je zelf eten en drinken mee?

Geen probleem, in de keuken staat een koelkast waarin je je spullen kunt bewaren. Er is een combi-oven, borden en bestek. Verder kan je gebruik maken van de waterkoker en het koffiezet apparaat. De keuken mag als tegenprestatie na gebruik weer netjes worden achtergelaten.

Bijeenkomsten en party's

De studio is een multifunctionele ruimte en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt.
Denk bijvoorbeeld eens aan produkt of mode presentaties of vergaderingen in een andere ambiance.
Castings, vrijgezellen party's, fotoclubs, maar je kunt ook zelf een training of workshop geven.
Verzin het maar en doe een voorstel. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Je kunt tijdens je activiteit voorzien worden van koffie. thee en fris of een lekker uitgebreid lunch buffet. Alle voorzieningen zijn hiervoor aanwezig.
Geef vooraf even aan wat je zou willen en we doen een aantrekkelijk aanbod.