huur een fotostudio.nl

Je bent hier: huureenfotostudio.nl  / Over ons

Huur een fotostudio.nl is een initiatief van fotograaf en filmmaker Steven Witkam.
Een studio die in 1991 in het centrum van Den Haag is gevestigd en sindsdien uitgegroeid tot de grootste van de Randstad.

 

<
>
foto: Susanne Middelberg
foto: Susanne Middelberg
1/2
foto: Susanne Middelberg

2/2
foto: Susanne Middelberg

Al vanaf het eerste begin is veel geïnvesteerd in studiotechniek en lichtsystemen waardoor het al snel de meest toonaangevende studio van de stad werd.
Een professionele studio waar veel collega's ervaren dat het huren van de studio gunstiger is dan zelf een studio in stand te houden. Immers nadat je klaar bent met je klus stoppen de kosten. Meer vrijheid dus.

De kennis, ervaring en expertise die de studio in de loop van de jaren heeft opgebouwd is ook voor jou een zeer welkome aanvulling bij het vormgeven van je eigen ideeën. En om die inbreng mag je gerust vragen en is voor jou als huurder gewoon gratis.

De verhuur van de studio wordt bij ons heel serieus genomen. Wij verhuren niet om de lege uren op te vullen. Huurders worden niet geannuleerd en met een kluitje in het riet gestuurd omdat er toevallig iets aantrekkelijkers te doen is.

Wij blijven gewoon netjes. Wij nemen jou als huurder steeds serieus en menen dat jouw reservering altijd doorgang dient te vinden. Want ook jij hebt weer verantwoording aan anderen af te leggen.
Betrouwbaarheid en transparantie zijn het uitgangspunt van huur een fotostudio.nl

Een mooie studio zonder verborgen kosten achteraf!